Saturday, April 3, 2010

weekend with raina

last week,arrived home @ 2pm... basuh 2 bilik air, baju, kemas rumah baru, tido baru ambik raina... dah jauh ni tapi dekat di mata memang nak spend tiap masa ngan die, ni baru ambik raina terus bawa die main kat taman permainan depan rumah... suke sangat die walaupun baru bangun tidur, taknak berenggang ngan mama die...

raina's trademark - cheeky face!

i'm happy walking without my shoes!
i'm happy to be with my mama!

apa yg kamu cari itu anakku?

bangun awal pagi ahad walaupun tidur lambat update blog, kemas rumah then bile raina bangun boleh jaga die terus... masa sangat berharga! kat INTAN boleh rehat lagi, seriyes saya makin gemuk (nampak ke saya gemuk ye? sekeping sangat) duduk di INTAN, tidur tak berkacau, makan ade orang jaga (?) hehehe 10 senaman asas ngan turun naik panjat tangga tiap masa pun tak membantu...

tengahari pergi Alamanda, TV rosak... berita baik @ berita buruk? TV itu banyak jasanya, dari zaman Pak kaduk umi&ayah, TV ade pemasang video tape lg... beli aje mane yg berkenan ceh ayat... beli aje mana yg mampu dgn pendapatan kami... then terus pergi pasar malam Presint 9, mama die excited nak pergi pasar malam tapi raina terlebih excited gak sbb tak pernah pergi pasar malam waktu mama die takde...

amboi anakku, berani jalan sorang2!

perluKah seorang ibu ikut anak sampai ke atas? ke macam same aje ketinggian?


waa minggu ni mr.R keje sabtu&ahad, sangap la dok rumah!

3 comments:

puanseri said...

haha.berdasarkan saiz, kita layak ikut anak sampai puncak playground. kalau takde org kita main slide sekali.. hahaha

miss&mrs hamzah said...

k.wa,
rasa sungguh gembira tengok blog ni diupdate :) selamat berjuang!!

haWa said...

ahh k.seri, takut org salah anggap sebaya aje k.seri heheh

k.jar:
apdet bile blk rumah aje k.jar, sanggup bgn 4 pg tu...