Friday, June 11, 2010

pool

i thought that JPA only has 'pool' system, but DPA also has pool system that we have to face this situation right now... i should go bomba module this week but since all the outdoor modules freeze including polis and tentera, so we are pooling at Dewan Serbaguna for a week... did nothing but we're settling our Project assignment since last week and we're given new assignment everyday or heard speeches from various department INTAN...

we're introduced to new management of UDPA on thursday, lead by Encik Abdul Halim bin Hamzah, former Pegawai Khas KPPA... looking forward to new era of DPA :)

2 comments:

ah said...

slm..salam perkenalan. Melalui blog awk ni..sy rasa awk fully bf kat raina kan? n awk juga PTD kan? Sy pun still fully bf kat anak sampai skang. Alhamdulillah. Tp sejak my hubby sy tanya sy..'halal ke menggunakan electricity pejabat untuk pam susu? itu akan jadi darah daging anak'..itu membuatkn sy terkedu..dan rasa xsedap hati. U sbg PTD boleh x usulkan masalah ni?..kalau bolehla.. Sbb sampai skang sy still lg xdpt jwpnnya.

haWa said...

salam, saya dah pernah tanya kat ustaz. die cakap kite bayar balik pada kerajaan dalam keadaan lain. lagipun, mane tempat lagi kite nak pam. same je situasi macam kite gune mesin fotostat kat tempat kerja, slalunye balik kerja lambat @ saya x claim. tapi nnt saya tanya lagi kawan2 saya :)