Friday, October 30, 2009

open house Kuzie Catering

wah ni baru nak berblog pasal Jumaat lepas...
udah Jumaat lagi satu, baru nk tulis pasal Open House Kuzie Catering @ Pak Engku (walaupun buat open house lepas raya)...
open house ni dah macam acara tahunan family saya lak...
sebab Pak Engku akan ajak sume customer, ex-customer, termasuklah artis2...
dan kitorg mmg takleh miss sebab makanan yg giler best dan banyak!
hanya tahun ni dah kurang sket menu yg dihidangkan berbanding tahun lepas...

kitorg bertolak lepas maghrib,tahun ni tema hijau :)
saya tak bawa kamera, tangkap gambar gune kamera hp aje...
tunggu adik emel tak sampai2, takpelah zass mane yg ade aje...


ni gambar stage... belum start lagi...

depan ni jiran kitorg, lepas kitorg wat wedding kat sini, ramai lak yg buat...
reasonable price and dewan besar kot...

my parent with nazhan!
kat belakang tu warung2 laksa, bihun sup, putu piring, cendol & teh tarik...
eh, kambing panggang pun ade ;)
lauk stail hidang lak, tahun lepas sume buffet...
ade nasi lemak, lauk - daging dendeng, sate, kuey teow goreng, pecal, sate, kebab dan roti jala (hijau???) ngan air laici warna hijau gak...

nisah & hanan with raina...

pengacara Jaafar Onn dan Kak Engku...
lepas menyanyi, baca doa... ape Kah?
then ade poco2, drama sebabak family Pak Engku...
Jamal Abdillah nyanyi...
tapi saya tak tangkap semua gambar2 itu sbb saya sibuk makan...
hajat di hati nak tangkap gambar ngan nabil (?) hehehh
tapi segan lak, lu pikir la sendiri :)

5 comments:

Anonymous said...

Cara hawa cerita mmg nampak sgt suka makan! Nasib baik bdn maintain ;) -k.Seri-

haWa said...

ala k.seri, macam tak ingat aje awe camne... badan maintain, perut tak hahah

hanisah said...

alah kakwe nk juga mention adek xbg pics tuh..mane sempat da..ok la tuh gmbr2 tuh ;)

hanisah said...

alah kakwe nk juga mention adek xbg pics tuh..mane sempat da..ok la tuh gmbr2 tuh ;)

Hana Yusuff said...

wahhh..meriah betul..
kalau bukan customer dorang tak ajak ke?hheeh..dgn tak malu teringin nak pergi thn dpn..haha