Thursday, August 20, 2009

tak0t bunga


ketika baru mula praktikal, kawan2 lain sibuk beli beg tangan, mekap, kasut... helloooo baik saya pakai back-pack aje dan simpan duit untuk duit minyak, tol dan makan memandangkan saya tak dapat elaun! saya bukan seorang perempuan yang suke mekap, beg tangan berjenama, kasut berjenama etc (ape lagi tak suke hek?) tapi saya suka gak bunga! kadang2 bile redza bagi bunga, blushing gak muka ni *hint* *hint* dan sekarang setelah bekerja, masih sama! saya ade compact powder dan blusher, beli kat body shop coz waktu tu nak pergi PTD Assessment Centre (kenelaa mekap sket) dan sampai sekarang terperuk dalam almari, masih baru!!! toner+moisturizer pakai bile ingat, gincu takde, lipbalm dari matrik sampai sekarang tak habis2 :)

tak sangka anak dara saya ni mewarisi sebahagian perangai saya! tapi die takut bunga! pergi Floria 2009, saya suruh die pegang daun aje dah menjerit2... ingatkan takut bunga waktu malam... rupenye die takut gak bunga tiruan atas kaunter Klinik Mediviron! saya test bunga kat rumah pun menjerit2 die heheh bolehlaa letak bunga banyak2 kat rumah, sure die tak kacau kan :)

maaf, video dalam keadaan melintang! camne nak buat video ni menegak??? video kawen saya pun saya tak reti nak pusingkan, lepas tengok sakit kepala! gambar dirakam oleh Sony Ericsson adik ipar saya, tQ pijah!!! lawak laa raina ni :)

2 comments:

Raje Atikah said...

Ko snap gambar/video dlm keadaan kamera hp ko melintang.kalo dlm keadaan menegak mmg jadik camtu.and mmg xleh nk edit kalo video..

haWa said...

tu laa raje, time snap video tak sedar... dah terbiasa snap gambar, gambar kat leh rotate :) huhuh