Tuesday, December 1, 2009

2nd anniversary

today is our 2nd anniversary...
pejam celik pejam celik dah 2 tahun kawen, anak pun dah setahun...
tak sangka betul cepat masa berlalu...
tup2 dah beranak pinak, anak lak dah nak kawen...
jauh betul berangan :p

saya masih kat kampung mr.R, kat Kangar...
cuti sakan, balik sabtu sebab raya aidil adha, jumaat tu mr.R kerja shift pagi...
ade sedara kawen kat kedah, so 2 hari ni kami pakat dok berkampung kat Mergong...
anak bongsu kakak sulung bapa mr.R kawen, tak berbelit lidah nak baca...
dah selamat wa (panggilan utk makLong mr.R) uruskan sume anak2 die kawen, kite bile lagi...
semalam sambut anniversary nikah (sebab nikah 30 November, kenduri 1 Disember) makan2 kat RFC (Radix Fried Chicken) kat Mergong...

arini lak, sementara raina tido kat rumah mentua, saya & mr.R jalan2 berdua pegang tangan kat pekan Kangar...
pusing2 nak beli baju saya & sweater mr.R, last2 beli jeans & skirt anak gak :)
pastu kami pergi Air Terjun Bukit Ayer (oghang sini panggil Bukit Ayak), serius best giler!
dah bape lama nak pi mandi pantai PD @ air terjun tak dan, dapat gak arini...
saya beria nak pergi walaupun langit agak mendung sebab konon nak jadikan hari ni bermakna utk anniversary kami :)
insya Allah saya upload gambar2 lepas kami balik Putrajaya esok...

nway, Happy Anniversary also Hasnah & Naufal (kan saya kawen serentak ngan kakak n adik saya tapi kakak nikah dulu)

4 comments:

mommyneen said...

happy anniversary to k.wa n mr. R, and ana n mr. N! :-)

semoga sentiasa berbahagis hendaknya

maaf x sempat nk wish on time, masa eden kat cni sesak sket, almaklumlah, christmas nk dkt, jd kelas semua pack lah (sbb cuti krismas 2mgu kan), kelas until 8pm.
x sabar nk tgu cuti huhuhu

dseri said...

Hapy 2nd anivesry hawa & redza.Smg bahagia sentiasa. Lg 10 hari akak punya 4th anivsry pulak. Mmg terasa sgt cpt masa berlalu. X ada plan apa2 lg, tp dgr hawa kluar dua2 an..Akak tgh fikir nak letak iman mana ek...Haha.

dira said...

eppy anniversaty hawa&redza... smoga u guys sntiasa diberkatiNya. sori xsempat wish. aku bz bangat skang.. mmg xsempat nk pkir smua perkara...

haWa said...

k.jar:
tQ, tak sabar nak tunggu korang balik, rindu giler haneen bulat :)

k.seri:
anniversary pergi mane? amboi dengar citer ke melbourne???

dira:
tQvm dira... sian ko bz huhuh